Nu 2021 begonnen is zien we al de nieuwste modetrends zijn intrede doen. Het is en blijft belangrijk om bij te blijven met de mode om er leuk bij te lopen en je goed te voelen. Wij leggen je uit wat de nieuwste modetrends zullen zijn van 2021!

Leren jassen

Een leren jas komt vrijwel ieder seizoen terug. Met name in de winter en herfst. De leren jas is de perfecte oplossing tegen wind en regen. Een leren jas kun je eenvoudig stoer combineren met een grote sjaal en stoere laarzen. Deze ‘punktrend’ zien we ook terug in de accessoires. Stoere kettingen en armbanden komen weer terug die je perfect kunt combineren met jouw nieuwe leren jas! Voor mooie leren jassen kun je bij Elsewherefashion.nl terecht.

Warme tinten als de nieuwste kleur in de mode

Regelmatig komt deze trend terug. Dit jaar doet het weer zijn intrede met warme kleuren. Denk aan beige, terracotta, bruin en bordeauxrode kleuren. Maar ook oranje en chocoladekleuren kun je dragen binnen deze modetrend. Denk bijvoorbeeld aan comfy truien, warme jassen of warme hempjes. De mogelijkheden binnen deze modetrend lijken wel eindeloos.

Stoere hoge laarzen als fashiontrend

De laatste trend binnen de mode is de hoge laars. Vaak wordt deze trend ook wel de cowbodytrend genoemd. Je moet bij deze trend denken aan lange laarzen in stoffen zoals suède of leer. Vaak zie je deze ook nog afgewerkt met franjes. Combineer deze jas met een stoere leren jas of een trenchcoat. Deze trend is het perfecte antwoord op de vraag naar stoere, maar toch warme kleding. Natuurlijk kun je de laars ook nog combineren met een spijkerrok of ander type rok of spijkerbroek om jouw outfit volledig af te maken!