Air Max dames

Nike heeft naast een collectie voor heren ook een grote damescollectie. Hoewel een groot deel van de collectie unisex is, is er ook een damescollectie van de air max. Veel dames hebben wel een paar sneakers in de kast staan, en een paar air max zou ook een absolute must in de collectie moeten zijn.

Een hippe en tijdloze sneaker voor dames

De Nike air max is een hippe en tijdloze sneaker. Naast het feit dat de schoen een prettig comfort heeft, is het ook een sportieve schoen die casual gedragen kan worden. De schoenen gaan (bij normaal gebruik) lang mee en kunnen tegen een stootje.

Een eigen ontworpen air max voor dames

Naast de modellen die Nike zelf uitbrengt is het ook mogelijk om een eigen Nike schoen te ontwikkelen. Met de Nike By You tool kies je je eigen kleurcombinaties, waardoor je een unieke schoen ontwerpt. Het grote voordeel is natuurlijk dat je de schoen kan aanpassen aan jouw outfit.

Welke air max schoen kiezen dames?

De Nike air max schoen is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Echter, dames kiezen vaak voor een air max 1 of een air max 90. Ook de air max 95 en air max 97 zijn steeds populairder onder vrouwen.

Waar koop je de air max voor dames?

De Nike air max schoenen zijn tegenwoordig op veel plekken verkrijgbaar. Je kan ze op internet bestellen of je koopt ze in de winkel. Als je online op zoek gaat kan je wat vaker aanbiedingsprijzen tegenkomen, maar offline kan je de schoen natuurlijk even passen.