Air Max heren

Nike Air Max is een schoen die geschikt is voor sportieve mannen. De diverse schoenen die Nike heeft uitgebracht in de air max lijn hebben een geweldig comfort en zijn bovendien echte fashion items.

De mooiste Air Max modellen voor heren

Nike heeft ontzettend veel Air Max modellen uitgebracht de afgelopen jaren. De schoenenlijn werd oorspronkelijk op de markt gebracht als hardloopschoen, maar in de loop der jaren is de Air Max lijn veranderd in een lifestyle product. Bekendheden en sneaker liefhebbers kiezen vaak voor de Air Max omdat het naast een prachtige uitstraling ook nog eens ontzettend lekker loopt. De Air Max 1 en de latere air max 90 zijn populair, maar ook de later geïntroduceerde Air Max 95 en Air Max 97 zijn populair.

Air Max schoenen in de sale

Air Max schoenen hebben een nadeel: ze kunnen nogal duur zijn. Nike is geen budgetmerk en daardoor zijn Nike air max schoenen vaak niet goedkoper dan 100 euro. Er zijn echter genoeg retailers die vaak aanbiedingen hebben en Nike Air Max schoenen voor zachtere prijzen in de verkoop doen.

Nike By You voor een persoonlijke schoen

Sinds enkele jaren heeft Nike ‘Nike By You’ geïntroduceerd (oorspronkelijk heette dit Nike ID). Liefhebbers van het merk konden op deze pagina hun eigen Nike schoen ontwerpen, waaronder de Nike Air Max. Het grote voordeel van de tool is natuurlijk dat je je eigen Nike Air Max kan samenstellen in je favoriete kleuren. Hierdoor heb jij een unieke schoen die niemand anders zal hebben!

Nike Air Max als casual schoen

De Nike Air Max wordt geregeld gedragen als een casual schoen. De schoen wordt niet langer meer gezien als hardloopschoen en wordt gedragen in casual omstandigheden. De schoen kan gecombineerd worden met een nette outfit en dan alsnog prachtig afkleden. Omdat de schoen in veel soorten te verkrijgen is, is er altijd wel een geschikte schoen te vinden bij de outfit.