Mode is ieder jaar net iets anders. Toch zijn er bepaalde items die tijdloos zijn. Wij benoemen de leukste en handigste trends die je kunt volgen van dit moment. Deze trends hebben daarnaast ook nog eens de kans om volgend jaar terug te komen! Ben je op zoek naar nieuwe trends? Neem dan een kijkje bij Kamst Mode.

Denim

Iedereen heeft wel een denimkledingstuk in de kledingkast hangen. Spijkerbroeken, spijkerjassen of spijkerjurkjes je kunt ze nooit genoeg hebben. Denim past namelijk in ieder seizoen en zorgt voor een stoere hedendaagse look. Dit jaar is denim terug van weggeweest door Corona. Mensen grijpen namelijk graag terug naar het verleden in crisistijden. Denim is een vertrouwd kledingstuk die je altijd kunt dragen!

Opvallende gekleurde truien

Truien zijn supercomfortabel. Om die reden mogen deze niet ontbreken in jouw herfst- en winterlook. De truien werden al vaak gedragen in de jaren 90. Denk maar eens aan al die afleveringen van de bekende serie Friends. Ruim 30 jaar later is de gekleurde oversized trui nog steeds in de mode. Combineer de truien eens met leuke oorbellen of een haarband. Zo zie je er altijd spot-on uit als je moet thuiswerken!

Oversized is het nieuwe normaal

Oversized kleding zoals een sweater of grote trui is een geliefd kledingstuk. Dit komt omdat veel vrouwen, en mannen, dit leuk kunnen combineren. De oversized trui of sweater kun je altijd dragen. Van thuiswerken tot op het kantoor, het zal je niet misstaan!

Lange jurken

De geprinte jurk is ook weer terug van weggeweest. De lange jurk met leuke printjes zorgen voor een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Om die reden is dit de perfecte outfit voor een comfortabele thuiswerkdag of een creatieve werkdag op kantoor. De jurkjes zijn er in allerlei patronen en maten en kun je combineren met leuke schoenen voor een verzorgde en modieuze uitstraling!