Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten handtassen op de markt, dat het moeilijk kan zijn om de juiste uit te kiezen voor elke gelegenheid. Wat je jezelf moet afvragen voordat je een aankoop doet, is wat voor kleren je gaat dragen en wat je mee moet nemen. Als je bijvoorbeeld een avondje uit gaat, wil je een ander type tas dan wanneer je naar je werk of naar school gaat. In deze blog geven we je een aantal tips over hoe je de perfecte handtas voor elke situatie kiest!

Het juiste type handtas

Bij het kiezen van een handtas, moet je rekening houden met de gelegenheid en wat je zal het gebruiken voor. Als je uitgaat voor een avondje in de stad, wil je iets gekleed dat je essentiële zaken zoals geld, een telefoon, en een ID kan bevatten. Als je gaat werken, heb je een meer professionele tas nodig die je laptop en andere belangrijke documenten kan dragen. Handtassen zijn ook ideaal voor op reis – kies er een die al je benodigdheden zoals paspoorten, tickets en zonnebrillen kan bevatten! Een ander punt om over na te denken bij het kiezen van een handtas is het type sluiting. Als je iets wilt waar je gemakkelijk bij kunt, ga dan voor een tas met een ritssluiting. Als je op zoek bent naar iets dat veiliger is, kies dan een tas met een klepsluiting of een riem met gespen.

Handtas combineren met je outfit

Wanneer je een handtas kiest die bij je outfit past, wil je er zeker van zijn dat het de juiste stijl en kleur is. Als je een geklede outfit hebt, kies dan voor een geklede handtas die daarbij past. Als je bijvoorbeeld een zwarte jurk draagt, kies dan voor een zwarte handtas. Als je een kleurrijke outfit draagt, kies dan een handtas in een complementaire kleur. Je wilt er ook zeker van zijn dat de grootte van de tas passend is – als je een avondje uit gaat, wil je geen gigantische draagtas meenemen! Probeer een handtas te vinden die de juiste maat en vorm heeft voor jouw lichaamstype.

Accessoires met een handtas

Handtassen kunnen ook gebruikt worden om persoonlijkheid en flair toe te voegen aan een outfit. Als je wat kleur of print wilt toevoegen, kies dan een handtas met een kleurrijke of gedessineerde stof. Je kunt ook accessoires zoals sjaals en hoeden gebruiken om een effen outfit op te fleuren. Een handtas is ook een geweldige manier om je persoonlijke stijl te laten zien – ga voor iets gewaagds en unieks dat uitdrukt wie je bent!