Al lange tijd op zoek naar strövels klompen? Dan moet je bij klompen-kopen.nl zijn.

Strövels klompen is een Zweeds merk en biedt een grote collectie werkklompen in veel verschillende veiligheidsklassen. Dit merkt brengt klompen op de merk die geschikt zijn voor bijvoorbeeld landbouw, visserij, de industrie en vele andere buitenberoepen. Comfort en veiligheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Deze klompen lopen dan ook zeer comfortabel en bieden voldoende bescherming voor op de werkvloer. Tevens sluiten ze mooi aan bij de pasvorm van uw voet. Dit alles maakt strövels klompen de ideale werkklomp.

PU Strövels klompen

Binnen de uitgebreide collectie van strövels klompen, zijn veel modellen uitgevoerd met een volledige PU zool. Daarmee zorgen deze klompen voor meer flexibiliteit dan bijvoorbeeld houten klompen. Dit komt omdat PU veel meer flexibiliteit kent dan hout, wat het automatisch meer loopcomfort geeft dan een houten klomp. Dit is een van de meest comfortabele klompen op de markt en ook worden deze klompen vaak als hobby klompen gebruikt. Binnen de collectie van strövels klompen worden er veel verschillende modellen gemaakt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een traditionele versie van de klomp, dan zijn er de klompen met de open instap, dus zonder hak. Wilt u een iets meer beschermende klomp hebben? Ga dan voor de strövels klompen met een gesloten hak. Deze zorgen voor wat meer bescherming en stevigheid door de goede pasvorm. Dit zorgt voor een goede klomp tijdens intensieve werkzaamheden.

Op zoek naar strövels klompen voor zwaarder werk of intensieve bezigheden? Kijk dan binnen de collectie naar strövels werkklompen. Deze bieden een zeer goed draag- en loopcomfort met uitstekende antislip eigenschappen. Deze klompen zijn beschikbaar in verschillende standaard veiligheidsklassen.

Andere klompen

Bent u toch opzoek naar andere klompen? Dan heeft klompen-kopen.nl daarvoor ook een ruim assortiment klompen. Zowel voor kinderen als volwassenen. Zo hebben ze in hun assortiment bijvoorbeeld verschillende werkklompen, medische klompen of bijvoorbeeld tuinklompen. Daarnaast hebben ze natuurlijk nog veel meer. Ze zijn al zo’n 20 jaar specialist in het leveren van klompen en daardoor hebben ze veel expertise opgebouwd.